Trustpilot

Home > Faeroër eilanden

Rondreis Faeröer eilanden

Wil je graag een rondreis maken op de Faeröer eilanden? De Faeröer is een eilandengroep gelegen tussen Schotland en IJsland in de Noord-Atlantische Oceaan. De eilandengroep staat bekend om haar natuurschoon. De prachtige kliffen waar duizenden zeevogels elke zomer broeden (waaronder de papegaaiduiker) en de scherpe gebergtes zijn kenmerkend voor de Faeröer eilanden. De groene valleien en verborgen vissersdorpjes maakt de Faeröer eilanden tot een verborgen parel binnen Europa.

Alle reizen zijn voorbeeldreizen, na jouw aanvraag maken wij de reis geheel op maat!

Faeröer eilanden en IJsland in één rondreis

De Faeröer eilanden en IJsland zijn prima in één rondreis te combineren. Verblijf je enkele dagen op de Faeröer eilanden? Dan kan je vanuit de hoofdstad Tórshavn mooie dagtrips maken naar de omliggende eilanden. Verblijf je vier dagen of langer? Dan kan je een rondreis maken over verschillende eilanden. De Faeröer eilanden beschikt een uitgebreid netwerk van onderzeetunnels en veerbotendiensten waardoor je het land uitstekend met de auto kan verkennen. Ervaar het leven op een eiland in de Atlantische oceaan en geniet ook hier van de overheerlijke dagverse vangst uit de zee. Maak onvergetelijke wandelingen langs kliffen en verborgen watervallen. Spot de papegaaiduiker en geniet van de adembenemende uitzichten.

Mei – sept
Vanaf
2250
p.p.

Reisdagen

11 dagen

Inbegrepen

 

Alle seizoenen
Vanaf
975
p.p.
Alle seizoenen
Vanaf
2350
p.p.
Alle seizoenen
Vanaf
1795
p.p.
Apr – Okt
Vanaf
1400
p.p.
Mei – Okt
Vanaf
1295
p.p.

Beleef de rijke cultuur van de Faeröer eilanden

Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we enkele rondreizen voor je samengesteld. Ga eilandhoppen op de Faeröer eilanden en beleef de unieke natuur en rijke cultuur. Ontdek verschillende eilanden die elk zijn eigen charmes hebben. Het ene eiland staat bekend om de hoge bergen en ruige rotswanden, een ander door pittoreske dorpjes, fjorden en de verhalen van de spannende geschiedenis. Wanneer je van eiland naar eiland rijdt, kom je onderweg een prachtig landschap tegen die je ongetwijfeld wil vastleggen. 

Wil je de Faeröer eilanden maximaal beleven? Dan sluit de rondreis ‘De ronde van Faeröer’ perfect aan op jouw interesses. Tijdens deze rondreis ga je verschillende eilanden ontdekken, van het noordelijk gelegen eiland Vidoy tot aan het zuidelijke eiland Suduroy. Naast enkele hoogtepunten heb je genoeg tijd om afgelegen plekken te zien. Je maakt wandelingen langs prachtige kliffen, watervallen en uitzichtpunten. Je bezoekt ook afgelegen vissersdorpjes waar je de authenticiteit van land ervaart. Oftewel, de Faeröer eilanden zullen een overweldigende indruk achterlaten.

Scroll naar boven
× Stel je vraag