Trustpilot

Home > Autorondreizen IJsland

Autorondreizen IJsland

Heb je altijd al eens naar IJsland gewild en wil je dolgraag de ongerepte natuur ontdekken? Stap in een stoere 4WD en maak een onvergetelijke autorondreis in IJsland. Tijdens je rit ga je de meeste bekende bezienswaardigheden zien, maar je komt ook de ‘verborgen parels’ van IJsland tegen. Wij hebben een aantal bijzondere autorondreizen samengesteld, zodat je de mooiste plekken van IJsland ervaart. Onze voorbeeldreizen kunnen helemaal op jouw reistempo en interesses aangepast worden.

Mei – Sep
Vanaf
1075
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
1390
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Apr – Okt
Vanaf
1775
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Vanaf
1800
p.p.

Reisdagen

15 dagen

Inbegrepen

 

Apr – nov
Vanaf
1350
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Adembenemende autorondreizen

Wil je een autorondreis van 8 dagen maken? Maak een bijzondere reis naar het westen van IJsland, waar het magische eiland vele landschappen te bieden heeft. Je bezoekt eerst het zuiden met de geothermische velden, vulkanen, gletsjers en zwarte zandstranden. Vervolgens gaat de route via een avontuurlijke hooglandweg naar het noorden. Is een autorondreis van 8 dagen te kort voor jou? Dan sluit een reis van 14 dagen beter bij jouw wensen. Bezoek de Westman-eilanden en het IJslandse hoogland tijdens een unieke 4WD avontuur. Deze adembenemende autorondreis brengt je naar een eilandengroep, gaat over het hoogland om vervolgens naar de hoogtepunten van West-IJsland te gaan. Op het eiland kan je onder andere papegaaiduikers spotten en het leven naast een actieve vulkaan ervaren.

Onze autorondreizen zijn echte maatwerkreizen

Kortom, tijdens een autorondreis ontdek je de magische natuur van IJsland. Net als al onze andere reizen is ook deze autoreis een echte maatwerkreis. Op basis van jouw wensen en aantal dagen stellen wij de mooiste route samen. Jij bepaalt welke hotspots je graag wil bezoeken, en wij denken met je mee om je autorondreis compleet te maken. Een bezoekje aan IJsland is een belevenis die je nooit gaat vergeten. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven
× Stel je vraag