Trustpilot

Home > Expeditiereizen en cruises

Expeditiereizen en cruises

Eén van de beste manieren om de noordpool te ontdekken is over water. Je ontdekt tijdens een expeditiereis de adembenemende fjorden, gigantische drijvende ijsbergen en het wildlife op land, maar ook in het water. Op expeditie in het noordpoolgebied is een waar avontuur. Je maakt verschillende zodiac cruises en landt regelmatig aan land om het dierenleven en de prachtige natuur van dichtbij te zien. Een expeditiereis is uniek en brengt je op plekken waar nog bijna niemand is geweest.

Alle reizen die wij tonen zijn voorbeeldreizen, na jouw aanvraag maken wij de reis geheel op maat!

Persoonlijke expeditiereizen

Aurora Reizen heeft persoonlijke expeditiereizen gemaakt met de Ocean Albatros en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Albatros Expeditions biedt iedere gast vertrouwen, stabiliteit, authenticiteit, service en de zorg van een persoonlijk familiebedrijf. De familie deelt een passie voor het ontdekken van nieuwe landschappen en culturen die ze maar al te graag met de gasten willen delen. Albatros Expeditions blijft vernieuwen, niet alleen de schepen zijn één van de modernste en meest duurzame schepen die in het noordpoolgebied mogen varen. Ook de expeditiereizen verschillen jaarlijks. De onderstaande expeditiereizen zijn een selectie van het aanbod. Wil je meer informatie over de expeditiereizen? Neem contact op met Aurora Reizen en vul het contactformulier in.
6-13 juni 2025
Prijs op
aanvraag

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Prijs op
aanvraag

Reisdagen

9 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Prijs op
aanvraag

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Ocean Albatros Expeditieschip

Met in totaal 94 comfortabele passagiershutten en suites, allemaal met vrij uitzicht op zee en de meeste met een eigen balkon, is de Ocean Albatros absoluut een van de meest populaire expeditiecruiseschepen ter wereld geworden. Net als haar zusterschip de Ocean Victory biedt het twee restaurants, een wellnessruimte, een Albatros Nordic Bar, een eetgelegenheid op het open dek, een moderne collegezaal en andere ultramoderne voorzieningen. Het schip heeft een ruim 50% lagere CO2-voetafdruk dan traditionele expeditieschepen en is een van de meest milieuvriendelijke. Het implementeert het Green Initiative Program en garandeert zowel absoluut comfort als duurzaamheid voor de gasten. In tegenstelling tot de Ocean Victory biedt de Ocean Albatros ook een unieke panoramasauna en nog meer speciale soloreiscabines zonder eenpersoonssupplement.

Expeditiereizen Groenland

Als je aan Groenland denkt, denk je aan de grootste ijskap van de Noordpool. Dat is ook niet zo gek als je nagaat dat 85% van Groenland onder een ijslaag ligt van maximaal 3 km. Het is de één na grootste ijsmassa ter wereld. Naast deze massieve ijskap heeft Groenland nog veel meer te bieden zoals; fjorden, valleien, gletsjers en ijsbergen. Zuid-Groenland heeft misschien wel de meest gevarieerde landschappen van het hele land te bieden. Door de zuidelijke ligging is Zuid-Groenland verrassend groen. Zo zijn er uitgestrekte weides te vinden waar de schapen in de zomer grazen, grillige bergen die het landschap domineren en de meest mooie dorpjes met idyllisch gekleurde huisjes. Eén van de bekendste plekken van Groenland ligt een stuk noordelijker bij het stadje Ilulissat. Dankzij het naastgelegen ijsfjord drijven hier gigantische ijsbergen verder de zee in, een prachtig uitzicht.

Expeditiereizen IJsland

IJsland wordt niet voor niets ‘het land van vuur en ijs’ genoemd. Nergens zie je zoveel contrasten als in IJsland: Gletsjers, vulkanen, ryolietbergen, hoogvlaktes, fjorden en warmwaterbronnen maken IJsland tot een unieke bestemming.

Expeditiereizen Spitsbergen

Spitsbergen is één van noordelijkste plekken op aarde waar het hele jaar door mensen wonen. Je ervaart hier het echte leven in een poolgebied. Een bezoek aan de Noordpool is een waardevolle toevoeging aan je reisleven; ongelofelijke diversiteit aan landschappen en dierenrijk. Hier vind je de welbekende ijsbeer en walrussen, die hun rijk delen met zeehonden, walvissen, muskusos, rendieren en vossen. Wandel door unieke flora die een paradijs is voor alle fotograaf- en natuurliefhebbers.
Scroll naar boven
× Stel je vraag