Trustpilot
Hoogtepunten van de Faeröer

Hoogtepunten van de Faeröer

v.a. €975 p.p.

(bij 2 personen)

4 dagen

(aanpasbaar)

Faeröer

Reisgebied

Hele jaar

Reisperiode

Prachtige dorpjes en weidse landschappen

Tijdens deze korte reis ga je de hoogtepunten van de Faeröer eilanden zien. Je verblijft op het eiland Esturoy en de laatste dag in de hoofdstad Tórshavn. Deze korte trip is ideaal voor een weekendtrip of in combinatie met een reis naar IJsland. Je ontdekt tijdens de dagtrips prachtige afgelegen dorpjes, weidse landschappen en de adembenemende ruige kusten. Je kunt deze reis het hele jaar door maken. Aurora Reizen biedt ook vluchten van en naar Kopenhagen en IJsland aan. Deze vluchten worden optioneel opgenomen in het reisvoorstel.

Dag tot dag programma

Van de verborgen parels op deze unieke eilandengroep tot de adembenemende panorama’s van de ruige natuur, het dag tot dag programma van Aurora Reizen is ontworpen om een balans te bieden tussen ontspanning, avontuur en culturele verrijking.

Laat je leiden door onze uitgestippelde routes die ervoor zorgen dat je het maximale uit elke dag haalt, terwijl je genoeg ruimte hebt om zelf te verkennen en persoonlijke herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Uiteraard is het mogelijk om het dag tot dag programma naar eigen wens aan te passen, wij adviseren hier graag in. 

Dag 1: Kopenhagen – Eysturoy
Vanuit Kopenhagen kom je aan op de Faeröer eilanden. Op het vliegveld staat de huurauto voor je klaar. Voordat je naar het eiland Eysturoy gaat kan je op het eiland Vágar bij Tindhólmur een wandeling maken naar een waterval met prachtige uitzichten. Vervolgens ga je via de kustroute en de brug naar het eiland Eysturoy.

Dag 2: Eysturoy
Vandaag bezoek je het schilderachtige dorpje Gjógv. Onderweg zie je de rotsformaties genaamd ‘De grote Heks’ en de hoogste berg van de Faeröer, de Slættartindur (882 meter). In Gjógv bezoek je de natuurlijke haven. De natuurlijke haven is een bekende bezienswaardigheid. Je kunt langs de kloof wandelen en genieten van de prachtige uitzichten van de omliggende eilanden. In het broedseizoen kan je hier papegaaiduikers spotten.

Dag 3: Eysturoy – Tórshavn
Je bezoekt vandaag de hoofdstad Tórshavn. Maak een wandeling in Tórshavn door het oude stadsgedeelte, Reyn en Tinganes. Je komt terecht in een wirwar van steegjes en smalle doorgangen, trappen en rotsen en kleine zwartgeverfde huisjes met witte ramen en groene graszodendaken. Deze huisjes zie je alleen op de Faeröer. In Tórshavn vind je diverse restaurants en cafés waar je heerlijk kunt eten. Je overnacht in Tórshavn. Nabij Tórshavn kan je het historische dorpje Kirkjubøur bezoeken, het culturele centrum van de Faeröer.

Dag 4: Tórshavn – Vágar
Het is tijd om afscheid te nemen van de Faeröer. Je rijdt terug naar de luchthaven waar je de huurauto gaat inleveren en weer terugvliegt naar Kopenhagen, of als je op doorreis bent naar IJsland, vlieg je vervolgens naar Keflavik.

Ervaringen

Samenvatting

Details & Prijzen

Hoogtepunten van de Faeröer

v.a. €975 p.p.

(bij twee personen)

4 dagen

(meer of minder mogelijk)

Faeröer

Reisgebied

Hele jaar

Reisperiode

Inclusief

Vlucht Kopenhagen/Keflavik-Vágar

3 overnachtingen in guesthouses en hotels op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer met een gedeelde douche en toilet.

3 etmalen autohuur, onbeperkt aantal kilometers; alle lokale belastingen zoals milieubelasting, airport surcharge en CDW. (voorwaarden autohuur).

Uitgebreid informatiepakket, waaronder een goede wegenkaart en reisgids (één per auto).

Exclusief

Vlucht Amsterdam-Kopenhagen v.v. (Aurora Reizen biedt de mogelijkheid om de vliegreis optioneel bij te boeken)

Tolwegen (onderzeetunnels) en lokale veerdiensten

Excursies

Overige maaltijden

Brandstof auto

Toeslag extra bestuurder

Reserveringskosten (€25,-)

Reisverzekering, annuleringsverzekering en afkoop eigen risico verzekering of Super-CDW (voorwaarden autohuur IJsland)

Reisvoorstel aanvragen

*Voor het bijboeken van een internationale vlucht Amsterdam – Keflavík v.v. berekent Aurora Reizen een stelpost van € 450,00 p.p. in het hoogseizoen (juni t/m augustus) en € 375,00 p.p. in het laagseizoen (september t/m mei). Afhankelijk van de data en beschikbaarheid berekenen wij vervolgens een korting of meerprijs op basis van de stelpost..

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Scroll naar boven