Trustpilot

Home > Groepsrondreizen IJsland

Groepsrondreizen IJsland

Wil jij graag met een hechte vriendengroep of met je familie het mooie IJsland ontdekken? Met onze groepsrondreizen maak je kennis met de ongerepte natuur en IJslandse cultuur. Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Iedere groepsrondreis is helemaal naar wens samen te stellen, zodat jullie zoveel mogelijk hoogtepunten van IJsland tegenkomen. Een groepsrondreis door IJsland is uniek, vooral als je dit met een kleine groep ervaart. Elke dag ontdek je weer een prachtig stukje IJsland. Je gaat een grote verscheidenheid aan landschappen zien, maar je proeft ook de overweldigende natuur en IJslandse cultuur.  

2 oktober
Vanaf
2875
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Alle seizoenen
Vanaf
875
p.p.

Reisdagen

6 dagen

Inbegrepen

 

Apr – nov
Vanaf
1425
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Bijzondere groepsreizen naar IJsland

Staat een bijzondere familiereis in IJsland op je bucketlist? De korte vakantie ‘West is Best’ is een prettige kennismaking met West-IJsland. Bezoek de lavawaterval Hraunfossar en de krachtige heetwaterbronnen Deildartunguhver. Of ga met een gids mee naar de ‘Kloofbaden’, waar je midden in de natuur jezelf kan onderdompelen in één van de aangelegde baden. Wil je dolgraag het westen en zuiden van IJsland ontdekken? Beleef onze groepsrondreis van 8 dagen en ervaar met een kleine groep een onvergetelijke reis door IJsland. Maak een kleinschalige rondreis naar het schiereiland Snæfellsnes, Borgarfjörður vallei, de Golden Circle route, langs de zuidkust en naar de hoofdstad Reykjavík. Elke dag bezoek je de hoogtepunten, maar ook enkele minder bekende bezienswaardigheden. Voor deze groepsrondreis geldt een minimum van 12 deelnemers en maximum van 15 deelnemers.

Kortom, tijdens een groepsrondreis ontdek je de magische natuur van IJsland. Een bezoekje aan IJsland is een belevenis die je nooit gaat vergeten. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven