Trustpilot

Home > Over ons

Over ons

Aurora Reizen is een reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland en de overige Mid-Atlantic (IJsland, Groenland en Faeröer eilanden). Onze passie voor deze regio is begonnen met IJsland en later uitgebreid naar Groenland en de Faeröer eilanden. Alle mooie plekken die wij ontdekt hebben willen wij met jou delen. Naast de hoogtepunten, gaan wij juist ook buiten de gebaande wegen.

De mooiste plekken

Voor IJsland hebben wij alle wegen die in onze voorbeeldreizen staan, zelf gereden. Zo kunnen wij voor jou de mooiste routes samenstellen en lokale informatie geven. Of je nu in een rustig tempo de omgeving wil ontdekken of een IJslandse roadtrip wil maken, wij willen jou elke dag de mooiste plekjes laten zien. De voorbeeldreizen zijn ook echt voorbeeldreizen en kunnen aan iedere wens aangepast worden. Zo maakt Aurora Reizen elke reis bijzonder en uniek.

Gastvrije locals

Voor IJsland, Groenland en Faeröer eilanden werkt Aurora Reizen zoveel mogelijk met lokale inwoners. De gastvrije ‘locals’ geven je graag een kijkje in hun dagelijkse leven. Daarnaast weten zij als geen ander alle lokale ins en outs zoals evenementen en bezienswaardigheden, maar ook wat de huidige wegcondities van de lokale wegen zijn. Daarom kiezen wij zoveel mogelijk voor kleinschalige, door familie gerunde hotels en guesthouses. Ook voor activiteiten zijn wij op zoek naar de beste plekken en werken wij samen met lokale aanbieders. Aurora Reizen blijft scherp. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties.

Volg Aurora reizen en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze bijzondere landen? Volg dan Aurora Reizen op social media! (Facebook en Instagram) Wij volgen het IJslandse nieuws, kunst, cultuur en natuur op de voet en delen het graag met andere enthousiastelingen.

Aurora Reizen is aangesloten bij de reisbranche vereniging VvKR, garantiefonds GGTO en het calamiteitenfonds. En natuurlijk heeft Aurora Reizen het Iceland Specialist certificaat.

Scroll naar boven