Over ons

Aurora Reizen is een jonge reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland. Wij bieden alléén reizen naar IJsland aan en willen de mooiste plekken die wij hebben ontdekt met jou delen. Naast de hoogtepunten die bij een bezoek aan IJsland niet mogen ontbreken, gaan wij juist ook buiten de gebaande wegen. Alle wegen die in onze voorbeeldreizen staan, hebben we zelf gereden. Zo kunnen wij voor jou de mooiste routes samenstellen en lokale informatie geven. Of je nu in een rustig tempo de omgeving wil ontdekken of een IJslandse roadtrip wil maken, wij willen jou elke dag de mooiste plekjes laten zien. De voorbeeldreizen zijn ook echt voorbeeldreizen en kunnen voor iedere wens aangepast worden. Zo maakt Aurora Reizen elke reis bijzonder en uniek.

Gastvrije IJslanders

Aurora Reizen werkt zoveel mogelijk met lokale inwoners. De gastvrije IJslanders geven je graag een kijkje in hun dagelijkse leven. Daarnaast weten zij als geen ander alle lokale ins en outs zoals evenementen en bezienswaardigheden, maar ook wat de huidige wegcondities van de lokale wegen zijn. Daarom kiezen wij zoveel mogelijk voor kleinschalige, door familie gerunde hotels en guesthouses. Ook voor activiteiten zijn wij op zoek naar de beste plekken en werken wij samen met lokale aanbieders. Aurora Reizen blijft scherp. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties.

Robert van Dijk van Aurora Reizen

Volg Aurora Reizen en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden over IJsland? Volg dan Aurora Reizen op social media! Wij volgen het IJslandse nieuws, kunst, cultuur en natuur op de voet en delen het graag met andere IJsland enthousiastelingen.