Aurora Reizen behandelt zorgvuldig en vertrouwelijk de persoonlijke informatie die je aan ons verschaft. Op deze pagina informeren wij je over hoe wij dit doen, om welke persoonsgegevens het gaat en voor welke doeleinden dit wordt gebruikt.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wanneer je gegevens aan Aurora Reizen verstrekt, vallen je gegevens onder de privacywetgeving. De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt sinds 25 mei 2018 voor de hele Europese Unie. Internationaal heet de wet General Data Protection Regulation (GDPR).

Doeleinden voor het invullen van persoonsgegevens

Wij gebruiken persoonsgegevens die door jouw worden ingevuld uitsluitend van de door jou gevraagde dienst. Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het kunnen organiseren van je reis
  • Administratieve zaken
  • Het kunnen reageren op een vraag via het contactformulier
  • Contact opnemen met jou, telefonisch of per email, indien hierom wordt verzocht
  • Het versturen van nieuwsbrieven
  • Het versturen van brochures

Afhankelijk van het doeleinde kunnen wij de volgende persoonsgegevens vragen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Bankrekeningnummer
  • Kentekenplaat voertuig
  • Kopie paspoort
  • IP-adres
  • Dieet wensen
  • Allergieën


Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Aurora Reizen verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor het leveren van de uiteindelijke producten en diensten die je bij ons hebt geboekt, bijvoorbeeld met een luchtvaartmaatschappij of rederij als onderdeel van een geboekte reis, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële doeleinden. 

Bewaartermijn

Aurora Reizen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verstrekt, of wanneer we moeten voldoen aan wettelijke bewaartermijnen.

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek hiertoe indienen door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen door een bijgewerkte versie van de privacyverklaring op de website te plaatsen. Wij raden je daarom aan om deze verklaring regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van de manier waarop wij jouw persoonsgegevens gebruiken.

Vragen

Als je naar aanleiding van onze Privacyverklaring nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op

Aurora Reizen
Aquamarijnstraat 22
7314HZ Apeldoorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Neem contact met ons op

Aurora Reizen
Aquamarijnstraat 22
7314 HZ Apeldoorn

  info@aurorareizen.nl

+31 6 28 25 49 34

      

Wij zijn aangesloten bij:

Logo calamiteitenfonds  Certified Iceland Specialst logo
 GGTO logo  VvKr logo

Copyright 2022 Aurora Reizen

Website gerealiseerd door Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren
Marketing
Reeks technieken die tot doel hebben de commerciële strategie en in het bijzonder de marktstudie.
Google
Accepteren
Niet accepteren
Unknown
Unknown
Accepteren
Niet accepteren