Trustpilot

Home > Reiservaringen

Reiservaringen

Remco de Jong

“Tijdens onze zoektocht voor een reis naar IJsland kwamen we uit bij Aurora reizen. Na verschillende opties gekeken en verschillende adviezen van Robert gekregen te hebben, kwamen we bij een mooie rondreis uit van 11 dagen IJsland met de kids. De voorpret van een uitgebreide reisbescheiden was zo gaaf dat we al helemaal zin in hadden en niet konden wachten. En inderdaad, de reis die we hebben gemaakt was supermooie leuke accommodaties op de mooie plekken en een uitgebreide informatie van plekken die we konden bezoeken was het helemaal top. Aurora reizen regelt alles tot in de puntjes. Ook op locatie hadden we op het laatste moment een geannuleerde excursie. Na contact gehad te hebben met Robert heeft hij zo snel mogelijk iets kunnen regelen, helemaal top, wij blij kids blij.”

Tim Koldijk

“Een ronduit geweldige reiservaring! Zowel de bestemming IJsland, als ook de wijze waarop Aurora de reisplanning heeft opgesteld. Voor de duur van 2 weken een perfecte balans in reistijd & verblijfstijd, goede overnachtingsplekken en uitstekende reisinformatie. Daardoor maximaal de gelegenheid gehad om IJsland volledig rond te rijden en enorm veel te kunnen zien & ervaren. Waarbij ik normaliter mijn reizen zelf helemaal opstel, vond ik het ditmaal bijzonder prettig dit hele proces bij Aurora Reizen te kunnen neerleggen. Tja…… en IJsland zelf…. een geweldige bestemming voor iedereen die van natuur, outdoor en ruimte houdt. Doen dus!”

Marcel de Veer

“Robert heeft een hele mooie reis voor ons samengesteld. Complimenten voor de uitgebreide informatie die we vooraf ontvingen. En ook tijdens de reis kregen we informatie (over wijzigingen in de vlucht terug). Wij bevelen Aurora reizen van harte aan voor iedereen die IJsland echt wil beleven.”

Wim Nieuwenhuijzen

“Aurora reizen heeft voor ons een fantastische IJsland ervaring samengesteld, een rondreis van 18 dagen. Robert heeft erg goed op onze wensen ingespeeld. Mooie kleinschalige locaties laten je de IJslandse cultuur goed beleven. Vooral buiten de toeristische paden is IJsland erg mooi, ruig en rustig en waan je je soms op een andere planeet. Robert weet als geen ander de plekjes voor je uit te zoeken. Reisdocumenten zijn zeer uitgebreid en met veel leuke tips and sightseeings onderweg. Alles uitstekend geregeld. Tijdens en na de reis een appje hoe het gaat hebben wij zeer gewaardeerd. Wij kunnen Aurora reizen dan ook van harte aanbevelen voor een onvergetelijk verblijf op IJsland.”

Gerard van Vilsteren

“Robert van Aurora Reizen heeft voor ons een prachtige rondreis van 14 dagen georganiseerd in IJsland. De overnachtingen, het reisschema en de autoverhuur was tot in de puntjes geregeld, zelfs de supermarkten waren aangegeven. De mooie accommodaties waren gevarieerd van vakantiehuisje, guesthouse tot hotel. De aanbevelingen van bezienswaardigheden waren echt de moeite waard.”

Scroll naar boven