Trustpilot

Home > Reizen op maat

Reizen op maat

Eigenlijk zijn alle rondreizen die wij aanbieden ‘Reizen op Maat’. Maar we willen het graag nog eens benadrukken dat wij echt reizen aanbieden die aangepast zijn op jouw wensen. Wij stellen de mooiste reis samen afgestemd op jouw interesses, budget, reisperiode en reisduur. Wil je varen tussen ijsbergen, het nachtleven van Reykjavik ontdekken, walvis spotten, relaxen in thermische baden of ‘het einde van de wereld’ gevoel ervaren, het kan allemaal, zelfs in één reis! Wij doen er alles aan om jouw droomreis te verwezenlijken.

Inspiratie

Voor inspiratie kan je onze voorbeeldreizen bekijken. Wij hebben een aantal prachtige routes door onze favoriete Arctische landen samengesteld. Je kunt zelfs verschillende landen combineren in één reis!

Heb je bijzondere wensen en deze staan niet beschreven bij de voorbeeldreizen? Stuur een e-mail naar info@aurorareizen.nl. Wij kunnen jouw ideeën en wensen werkelijkheid maken. Of je nu een avontuurlijke rondreis door de Mid-Atlantic wilt maken, met een vriendengroep een craft beer tasting tour wilt maken, of met je bedrijf een teambuilding uitje wilt beleven. Het kan allemaal!

Vul het contactformulier in voor jouw unieke reis, of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar boven