Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 10 dagen

Rondreis IJsland 10 dagen

Wil je een onvergetelijke reis in IJsland maken en de magische natuur ontdekken? Wij hebben een aantal bijzondere rondreizen tot 10 dagen samengesteld, zodat je de mooiste hotspots van IJsland tegenkomt. Onze voorbeeldreizen kunnen helemaal op jouw reistempo en interesses aangepast worden, zodat we samen jouw droomreis samenstellen. Tijdens een rondreis tot 10 dagen heb je genoeg tijd om een aantal bijzondere locaties en verborgen parels te ontdekken. Wij denken graag mee om je droomreis te realiseren. Op basis van jouw wensen en aantal dagen stellen wij de mooiste route samen. Een belevenis die je nooit gaat vergeten.

Mei – Sep
Vanaf
1075
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Okt – Apr
Vanaf
1275
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
1390
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Apr – nov
Vanaf
1350
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Beleef het magische IJsland in 10 dagen

Wat dacht je van een avontuurlijke wintervakantie naar Noord-IJsland? Tijdens deze rondreis ontdek je het prachtige besneeuwde noorden, maar ook Zuid- en West-IJsland. Van sneeuwschoenwandelen tot een sledehondentrip maken, er zijn genoeg winterse activiteiten te ondernemen. Of stap in een stoere 4WD en ontdek het westelijk gedeelte van IJsland. Je komt prachtige geothermische velden, vulkanen, gletsjers en zwarte zandstranden tegen. Tijdens deze spectaculaire reis ga je naast de bekende bezienswaardigheden juist ook ‘verborgen parels’ van IJsland zien. Wil je een complete rondtrip door IJsland maken? Dan past de reis ‘Ronde van IJsland’ perfect bij jou. Dit is een klassieke rondtrip van 10 dagen die voornamelijk gaat over ringweg 1. Deze bijzondere kennismaking met IJsland doet je beseffen wat voor een fascinerend land het is. Kortom, tijdens een rondreis tot 10 dagen bezoek je de mooiste hoogtepunten van IJsland.

Ontdek het landschap in de zomer of winter

IJsland is het land van eindeloze vlaktes, ruige bergketens, diepe fjorden en borrelende heetwaterbronnen. IJsland is gemaakt voor onvergetelijke rondreizen. Het landschap lijkt continu te veranderen, het ene moment schijnt de zon op de kleurrijke ryolietbergen en het volgende moment waan je je in een mysterieus landschap als de mist hangt. Een rondreis van 10 dagen is perfect om het pure IJsland te ervaren, of dit nu in de zomer of winter is. In de zomer geniet je van heldere dagen, groene landschappen en de middernachtzon. De dagen duren langer, waardoor je genoeg tijd hebt om de prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken. Een rondreis in de winter staat garant voor een magische ervaring. IJsland transformeert in de winter in een betoverend landschap, van bevroren watervallen tot besneeuwde bergen. De winterse landschappen zorgen voor unieke foto’s. Wil jij graag een rondreis van 10 dagen maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Scroll naar boven