Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 12 dagen

Rondreis IJsland 12 dagen

Wil je een onvergetelijke ontdekkingsreis door het magische IJsland maken? En neem je hier graag de tijd voor? Maak een unieke rondreis van 12 dagen en ontdek alle prachtigste plekjes van het eiland. Of je nu de adembenemende natuur wil verkennen of de meest iconische hotspots wil bezoeken, wij passen onze rondreizen graag aan jouw tempo en interesses aan. Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Laat ons weten wat je wensen zijn en hoeveel dagen je wilt reizen, en wij stellen de perfecte route voor je samen. Een ervaring die je nooit zult vergeten.

Jun – Sep
Vanaf
1390
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Apr – nov
Vanaf
1425
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
2100
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Vanaf
1925
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Apr – nov
Vanaf
1350
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Beleef het magische IJsland in 12 dagen

Verken het westen van IJsland met een rondreis van 12 dagen. Tijdens de rondreis ‘Westman Eilanden en Hoogland’ zie je de vele prachtige landschappen die IJsland te bieden heeft. Je begint met een bezoek aan het zuiden, waar je kunt genieten van geothermische velden, imposante vulkanen, majestueuze gletsjers en mysterieuze zwarte zandstranden. Vervolgens vervolgt de route zich via een avontuurlijke hooglandweg naar het noorden. In het noorden heb je de mogelijkheid om je reis uit te breiden. Je kunt ervoor kiezen om de route te verlengen met een bezoek aan de vulkanische regio Mývatn en/of een deel van de Arctic Coast Way te verkennen.

Of kies voor een avontuurlijke rit in een stoere 4WD en verken het westelijke deel van IJsland. Onderweg kom je prachtige geothermische velden, vulkanen, gletsjers en zwarte zandstranden tegen. Tijdens deze spectaculaire reis ontdek je niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook de ‘verborgen parels’ van IJsland. Ben je op zoek naar een complete rondreis door IJsland? Dan is onze reis “Ronde van IJsland” precies wat je zoekt. Deze klassieke rondreis volgt voornamelijk ringweg 1 en biedt een onvergetelijke kennismaking met het magische landschap. Een rondreis van 12 dagen is perfect om het pure IJsland te ervaren, of dit nu in de zomer of winter is. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven