Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 14 dagen

Rondreis IJsland 14 dagen

Iedereen die een complete rondreis op IJsland wil maken, kan het beste kiezen voor een rondreis van 14 dagen. Je hebt dan voldoende tijd om het hele eiland te ontdekken of langs de bijzondere kust te reizen. Tijdens je rondreis stop je bij de mooiste bezienswaardigheden van IJsland. Ontdek het noorden van IJsland via de Arctic Coast Way route. Je gaat langs afgelegen vissersdorpjes, steile kliffen, weidse vlaktes, scherpe gebergtes, borrelende heetwaterbronnen en uitgestrekte lavavelden. Of geniet van een adembenemende autoreis die je brengt naar een eilandengroep, om vervolgens naar de hoogtepunten van West-IJsland te gaan. 

Ben je zoek naar een unieke rondreis met je familie of met een groter gezelschap? Dan is onze rondreis in vakantiehuisjes de ideale optie. Je verblijft voornamelijk in leuke vakantiehuisjes, maar ook in guesthouses en boerderijen waar ruimte is voor het hele gezin of gezelschap. Tijdens je rondreis door IJsland bezoek je de hoogtepunten, maar ook enkele verborgen parels. Een belevenis die je nooit zult vergeten. Kortom, met onze rondreizen van 14 dagen ontdek je de mooiste hotspots van IJsland.

Apr – nov
Vanaf
1425
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
2100
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Vanaf
1925
p.p.

Reisdagen

14 dagen

Inbegrepen

 

Ontdek het magische IJsland in 14 dagen

IJsland is het land van eindeloze vlaktes, ruige bergketens, diepe fjorden en borrelende heetwaterbronnen. IJsland is gemaakt voor onvergetelijke rondreizen. Het landschap lijkt continu te veranderen, het ene moment schijnt de zon op de kleurrijke ryolietbergen en het volgende moment waan je je in een mysterieus landschap als de mist hangt. Een rondreis van 14 dagen is perfect om het pure IJsland te ervaren, of dit nu in de zomer of winter is. In de zomer geniet je van heldere dagen, groene landschappen en de middernachtzon. De dagen duren langer, waardoor je genoeg tijd hebt om de prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken. Een rondreis in de winter staat garant voor een magische ervaring. IJsland transformeert in de winter in een betoverend landschap, van bevroren watervallen tot besneeuwde bergen. De winterse landschappen zorgen voor unieke foto’s. Wil jij graag een rondreis van 14 dagen maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Scroll naar boven