Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 15 dagen

Rondreis IJsland 15 dagen

Wil je een adembenemende reis in IJsland maken? En neem je hier graag de tijd voor? Met een rondreis van 15 dagen ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van IJsland. Je hebt voldoende tijd om het hele eiland te ontdekken of langs de bijzondere kust te reizen. IJsland is met 103.000 km² ongeveer 2,5 keer zo groot als Nederland. Het eiland heeft zoveel te bieden, dat het bijna onmogelijk is om alle hoogtepunten af te vinken. Wij hebben bijzondere voorbeeldreizen samengesteld, waarbij je voornamelijk de magische kust van IJsland bezoekt.

Apr – nov
Vanaf
2200
p.p.

Reisdagen

15 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Vanaf
1800
p.p.

Reisdagen

15 dagen

Inbegrepen

 

Avontuurlijke en veelzijdige reizen naar IJsland

Ga voor een avontuurlijke reis en bezoek het westen van IJsland. Onze voorbeeldreis ‘Het Verre Westen’ brengt je naar de afgelegen Westfjorden. Ontdek Snæfellsnes, ook wel ‘IJsland in het klein genoemd’. Op het schiereiland wandel je door lavavelden, op zwarte zandstranden, over vulkanen en langs prachtige watervallen. Of pak een veelzijdige reis langs afgelegen fjorden en de indrukwekkende zuidkust. In Oost-IJsland verblijf je op verschillende plaatsen, zodat je de omgeving in alle rust verkent. De reis gaat verder langs de fjorden, richting de gletsjers van de zuidkust. Daarna ontdek je het westen en kom je de kloven, watervallen en gletsjers tegen. Deze adembenemende reis sluit je af in Grindavik, waar je een duik neemt in de nabijgelegen Blue Lagoon. Kortom, tijdens je rondreis van 15 dagen bezoek je de hoogtepunten van IJsland, maar ook enkele verborgen parels. Een belevenis die je nooit gaat vergeten. Omdat onze rondreizen op maat worden gemaakt, stellen we samen jouw droomreis samen. Iedere rondreis kan op jouw reistempo en interesses aangepast worden.

Beleef het magische IJsland in 15 dagen

IJsland is het land van eindeloze vlaktes, ruige bergketens, diepe fjorden en borrelende heetwaterbronnen. Het landschap lijkt continu te veranderen, het ene moment schijnt de zon op de kleurrijke ryolietbergen en het volgende moment waan je je in een mysterieus landschap als de mist hangt. Een rondreis van 15 dagen is perfect om het pure IJsland te ervaren, of dit nu in de zomer of winter is. In de zomer geniet je van heldere dagen, groene landschappen en de middernachtzon. De dagen duren langer, waardoor je genoeg tijd hebt om de prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken. Een rondreis in de winter staat garant voor een magische ervaring. IJsland transformeert in de winter in een betoverend landschap, van bevroren watervallen tot besneeuwde bergen. De winterse landschappen zorgen voor unieke foto’s. Wil jij graag een rondreis van 15 dagen maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven