Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 8 dagen

Rondreis IJsland 8 dagen

Wil jij een speciale reis in IJsland maken en de magische natuur ontdekken? Wij hebben een aantal onvergetelijke rondreizen van 8 dagen samengesteld, zodat je de meest bijzondere hotspots van IJsland tegenkomt. Onze voorbeeldreizen kunnen helemaal op jouw reistempo en interesses aangepast worden. Wij zetten jouw wensen om in een droomreis die je niet gaat vergeten. Tijdens een rondreis van 8 dagen heb je genoeg tijd om een meerdere prachtige locaties en verborgen parels te bezoeken.

Mei – Sep
Vanaf
1075
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Okt – Apr
Vanaf
1275
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
1390
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Van sneeuwschoenwandelen tot een avontuurlijke rondtrip

Wat dacht je van een avontuurlijke wintervakantie naar Noord-IJsland? Tijdens deze rondreis beleef je het prachtige besneeuwde noorden, maar je bezoekt ook het mooie Zuid- en West-IJsland. Van sneeuwschoenwandelen tot een sledehondentrip maken, er zijn genoeg winterse activiteiten te ondernemen. Of stap in een stoere 4WD en ontdek het westelijk gedeelte van IJsland. Je bezoekt eerst het zuiden met de geothermische velden, vulkanen, gletsjers en zwarte zandstranden. Vervolgens gaat de route via een avontuurlijke hooglandweg naar het noorden. Deze rondreis door het westelijk deel van IJsland is een prachtige route waar je alle landschappen van IJsland gaat zien. Kortom, tijdens een rondreis van 8 dagen ontdek je de magische natuur van IJsland. Jij bepaalt welke hotspots je wil bezoeken, en wij denken met je mee om je droomreis te realiseren. Op basis van jouw wensen stellen wij de mooiste route samen. Een bezoekje aan IJsland is een belevenis die je nooit gaat vergeten.

Ontdek het magische IJsland in 8 dagen

IJsland is het land van eindeloze vlaktes, ruige bergketens, diepe fjorden en borrelende heetwaterbronnen. IJsland is gemaakt voor onvergetelijke rondreizen. Het landschap lijkt continu te veranderen, het ene moment schijnt de zon op de kleurrijke ryolietbergen en het volgende moment waan je je in een mysterieus landschap als de mist tussen de lavavelden hangt. Een rondreis van 8 dagen is perfect om het pure IJsland te ervaren, of dit nu in de zomer of winter is. In de zomer geniet je van heldere dagen, groene landschappen en de middernachtzon. De dagen duren langer, waardoor je genoeg tijd hebt om de prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken. Een rondreis in de winter staat garant voor een magische ervaring. IJsland transformeert in de winter in een betoverend landschap, van bevroren watervallen tot besneeuwde bergen. De winterse landschappen zorgen voor prachtige en unieke foto’s. Wil jij graag een rondreis van 8 dagen maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Scroll naar boven