Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 8 dagen

Rondreis IJsland 8 dagen

Wil jij een speciale reis in IJsland maken en de magische natuur ontdekken? Wij hebben een aantal onvergetelijke rondreizen van 8 dagen samengesteld, zodat je de meest bijzondere hotspots van IJsland tegenkomt. Onze voorbeeldreizen kunnen helemaal op jouw reistempo en interesses aangepast worden. Wij zetten jouw wensen om in een droomreis die je niet gaat vergeten. Tijdens een rondreis van 8 dagen heb je genoeg tijd om een meerdere prachtige locaties en verborgen parels te bezoeken.

Mei – Sep
Vanaf
1075
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Okt – Apr
Vanaf
1275
p.p.

Reisdagen

8 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
1390
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Van sneeuwschoenwandelen tot een avontuurlijke rondtrip

Wat dacht je van een avontuurlijke wintervakantie naar Noord-IJsland? Tijdens deze rondreis beleef je het prachtige besneeuwde noorden, maar je bezoekt ook het mooie Zuid- en West-IJsland. Van sneeuwschoenwandelen tot een sledehondentrip maken, er zijn genoeg winterse activiteiten te ondernemen. Of stap in een stoere 4WD en ontdek het westelijk gedeelte van IJsland. Je bezoekt eerst het zuiden met de geothermische velden, vulkanen, gletsjers en zwarte zandstranden. Vervolgens gaat de route via een avontuurlijke hooglandweg naar het noorden.

Kortom, tijdens een rondreis van 8 dagen ontdek je de magische natuur van IJsland. Jij bepaalt welke hotspots je graag wil bezoeken, en wij denken met je mee om je droomreis te realiseren. Op basis van jouw wensen stellen wij de mooiste route samen. Een bezoekje aan IJsland is een belevenis die je nooit gaat vergeten. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven