Trustpilot

Home > Specials

Paardrijtocht dagtocht Seaside

Paardrijtocht dagtocht Seaside

Prijs

Op aanvraag

1,5 - 2 uur

dagtrip

Noord-IJsland

Reisgebied

April - oktober

Reisperiode

Geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters.

Ontdek tijdens de paardrij dagtocht Seaside de noordelijke kustlijn van IJsland. Vanuit de Saltvik Farm Guesthouse rijd je in ongeveer 2 uur langs de prachtige kustlijn dichtbij Húsavík. Tijdens de rit heb je geweldige uitzichten over de Skjálfandi baai, die bekend staat om de grootste populatie walvissen ter wereld. Op de achtergrond zie je dat de hoge bergen de natuur beheersen over het noorden en rijd je door mooie groene landschappen.

De gids zal aan het begin van de tour de nodige informatie geven over de tour en de rit leiden. De IJslandse paarden van de farm worden goed en uitgebreid verzorgd en hebben hun veel ervaring. We doen ons best om een perfecte match te vinden tussen ruiter en paard. Deze dagtour langs de kustlijn is geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters.

Seaside Tour extended
Voor ervaren ruiters is er ook de optie om aan de ‘Seaside Tour Extended’ deel te nemen die 4 tot 5 uur duurt.

Ervaringen

Reisvoorstel aanvragen

*Voor het bijboeken van een internationale vlucht Amsterdam – Keflavík v.v. berekent Aurora Reizen een stelpost van € 450,00 p.p. in het hoogseizoen (juni t/m augustus) en € 375,00 p.p. in het laagseizoen (september t/m mei). Afhankelijk van de data en beschikbaarheid berekenen wij vervolgens een korting of meerprijs op basis van de stelpost..

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Scroll naar boven