Trustpilot

Home > Specials

Paardrijtocht Saltvik Comfort

Paardrijtocht Saltvik Comfort

Prijs

Op aanvraag

3-5 uur per dag

3 paardrijtochten

Noord-IJsland

Reisgebied

mei - september

Reisperiode

Mooie tochten door de omgeving

Vanuit de Saltvik-boerderij maak je mooie tochten door de omliggende omgeving. De omgeving wordt beheerst door indrukwekkende zwarte zandstranden, waar je uitzicht hebt over baaien en de Noordelijke IJszee. Ook passeer je verschillende heidevelden en ontdek je de vulkanische landschappen die bekendstaan in dit deel van het land. Voor de echte avonturier is er de mogelijkheid om een rivier over te steken met je paard, met uitzicht over de Æðarfossa waterval.

De Saltvik Comfort tour is zeer geschikt voor families en vrienden die graag een makkelijke tocht willen uitproberen in tegenstelling tot de andere langere routes die worden aangeboden. De ritten zijn van 3 tot 5 uur per dag en de rit wordt naar jouw wensen ingesteld. Mocht je eerst de dag willen starten met een paardrijles, om meer te weten te komen over de IJslandse paarden en de trails, dan kunnen we dit voor je regelen.

Deze tour is ideaal voor gasten die willen uitproberen of een langere hoogland tour iets is om mee te doen bij een volgend bezoek. Of je wilt gewoon wat minder uitdagende tochten maken dan alle andere langere hoogland tochten, en de vakantie combineren met de mogelijkheden van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Voorbeelden van mogelijke activiteiten
– Walvisexcursies vanuit Husavik (5 km afstand van Saltvík farm)
– Sightseeingtours naar het Mývatn-meer (30 km / 30 min. rijden)
– Ásbyrgi-kloof – de hoefafdruk van het achtbenige paard Sleipnir (40 min. rijden )
– De mooie watervallen Goðafoss en Dettifoss liggen op minder dan een uur rijden.

Ervaringen

Reisvoorstel aanvragen

*Voor het bijboeken van een internationale vlucht Amsterdam – Keflavík v.v. berekent Aurora Reizen een stelpost van € 450,00 p.p. in het hoogseizoen (juni t/m augustus) en € 375,00 p.p. in het laagseizoen (september t/m mei). Afhankelijk van de data en beschikbaarheid berekenen wij vervolgens een korting of meerprijs op basis van de stelpost..

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Heb je vragen? Wij helpen je graag

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Wij zijn aangesloten bij

Scroll naar boven