Trustpilot

Blogs >  

Winter in IJsland

Winter in IJsland

In de winter op vakantie gaan naar IJsland wordt steeds populairder. Vanaf half september krijg je de herfstkleuren en vanaf half oktober begint de eerste sneeuw te vallen.

In de winter op vakantie gaan naar IJsland wordt steeds populairder. Vanaf half september krijg je de herfstkleuren en vanaf half oktober begint de eerste sneeuw te vallen. De laaghangende zon belicht de bergen met een goudgele gloed, wat een prachtig contrast geeft met de besneeuwde toppen. Als het echt winter wordt en het landschap wit kleurt, zijn er volop activiteiten te doen zoals een gletsjerwandeling naar een ijsgrot, met een sneeuwmobiel over een ijskap rijden of een mooie wandeling maken naar een ijzige waterval in het winterse landschap.

Aurora Borealis

De belangrijkste reden om IJsland in de winter te bezoeken, is de Aurora Borealis. Het noorderlicht is van september tot april te zien. Het noorderlicht komt in allerlei vormen en kleuren voor. De ene keer zie je vage strepen aan de horizon, de andere keer dansen de kleuren van het noorderlicht door de lucht. Aurora Reizen geeft je tips voor de jacht naar het noorderlicht.

Bekijk onze reizen

info@aurorareizen.nl

06 28 25 49 34

Scroll naar boven