Trustpilot

Home > Groenland

Rondreis Groenland

Groenland is één van de meest afgelegen landen in het noordpoolgebied. Een rondreis in Groenland staat daarom ook garant voor avontuur en spectaculair natuurschoon. Als je vanuit Nuuk, Ilulissat of Narsarsuaq (de vertrekpunten van onze reizen) een boottocht maakt, vaar je binnen een mum van tijd door prachtige de fjorden waar de natuur oneindig lijkt. Tijdens de boottocht is de kans groot om walvissen en zeehonden te zien.

Alle reizen die wij tonen zijn voorbeeldreizen, na jouw aanvraag maken wij de reis geheel op maat!

Drijvende ijsbergen en Vikingen

Het onmetelijke Groenland is nog niet ontdekt bij het grote publiek en maakt het daarom tot een avontuurlijk land. Groenland is ideaal te combineren met een rondreis naar IJsland, maar een reis alleen naar Groenland is ook de moeite waard. Je kunt één regio of juist verschillende regio’s ontdekken. Groenland staat bekend om de immense fjorden en drijvende ijsbergen. De grootste ijsbergen zijn te zien in Ilulissat, maar ook rond Nuuk en in Zuid-Groenland heb je prachtige ijsfjorden met drijvende ijsbergen. Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we enkele rondreizen voor je samengesteld.
Jun – Sep
Vanaf
800
p.p.

Reisdagen

3 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
2400
p.p.
Jun – Sep
Vanaf
975
p.p.

Reisdagen

5 dagen

Inbegrepen

 

Jun – Sep
Vanaf
1650
p.p.

Reisdagen

10 dagen

Inbegrepen

 

Unieke rondreizen in Groenland

Verken de prachtige landschappen van Groenland te voet. Geniet van avontuurlijke wandeltochten langs de kust, door bergachtige gebieden en langs gletsjers. Spot wilde dieren als walvissen, zeehonden en verschillende soorten vogels. Groenland biedt een rijk dierenleven, op het land en in de wateren. Naast alle natuurpracht heeft Groenland een rijke historie met Vikingen en de lokale inwoners. Kom in contact met de locals en ervaar hoe het leven is in één van de meest afgelegen en uitdagende gebieden op aarde. Tijdens je rondreis kom ook je ruïnes en nederzettingen tegen. Maak kennis met de rijke cultuur en geschiedenis van Groenland. Neem een bezoek aan lokale musea, kunstgaleries en historische bezienswaardigheden. Vergeet niet de dagverse vangst uit de zee te proeven. Een rondreis door Groenland belooft een onvergetelijk avontuur te worden. Wil je graag advies of een reis op maat laten maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Scroll naar boven