Trustpilot

Home > Rondreis IJsland 7 dagen

Rondreis IJsland 7 dagen

Heb je altijd al eens naar IJsland gewild en wil je dolgraag de ongerepte natuur ontdekken? Wij hebben een aantal bijzondere rondreizen tot 7 dagen samengesteld, zodat je de mooiste plekjes van IJsland tegenkomt. Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden, kun je inspiratie halen uit onze voorbeeldreizen. Deze rondreizen kunnen helemaal op jouw reistempo en interesses aangepast worden. Tijdens een rondreis tot 7 dagen kun je veel hotspots bezoeken en de IJslandse cultuur proeven. Je zult echter wel keuzes moeten maken. Het mooie IJsland heeft zoveel te bieden, waardoor het onmogelijk is om alle hoogtepunten in een week af te vinken. Binnen 7 dagen heb je voldoende gelegenheid en tijd om een aantal prachtige locaties te bezoeken.

Okt – Apr
Vanaf
775
p.p.

Reisdagen

6 dagen

Inbegrepen

 

Alle seizoenen
Vanaf
875
p.p.

Reisdagen

6 dagen

Inbegrepen

 

Mei – Sep
Vanaf
p.p.

Reisdagen

6 dagen

Inbegrepen

 

Sep – apr
Vanaf
795
p.p.

Reisdagen

6 dagen

Inbegrepen

 

Spot het noorderlicht

Staat het spotten van het noorderlicht op je bucketlist? Ga dan mee op noorderlichtreis naar het spectaculaire West-IJsland. De magische landschappen die je onderweg gaat zien lijken net op een sprookje. In de omgeving maak je heerlijke wandelingen en je kunt jezelf onderdompelen in een heerlijk verwarmd thermisch bad. Wil je graag de prachtige zuidkust ervaren? Tijdens een 6-daagse winterreis naar Zuid-IJsland beleef je de bijzondere kust. Wat dacht je van ijzige watervallen omringd met grote ijspegels of het contrast van een besneeuwd zwart zandstrand? IJsland heeft genoeg te bieden voor de natuurliefhebber.

Onze rondreizen tot 7 dagen bieden alle vrijheid om het bijzondere IJsland te ervaren. Jij bepaalt welke hotspots je graag wil bezoeken, en wij denken met je mee om je droomreis te realiseren. Wil je het maximale uit je rondreis halen en zoveel mogelijk hotspots ontdekken? Dan passen onze unieke rondreizen tot 10 of 14 dagen beter bij jou.

Scroll naar boven